دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

طالبی و گرمک


طالبی و گرمک

● ترکیبات شیمیایی طالبی و گرمک
ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) (ث-C) سلولز - پروتین - چربی-قند - کلسیم - پتاسیم - آهن
● خواص دارویی - غذایی
ـ طالبی میوه ای خنک و اشتهاآور است که در تابستان تشنگی را بر …

ترکیبات شیمیایی طالبی و گرمک

ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) (ث-C) سلولز - پروتین - چربی-قند - کلسیم - پتاسیم - آهن

خواص دارویی - غذایی

ـ طالبی میوه ای خنک و اشتهاآور است که در تابستان تشنگی را بر طرف مینماید.

ـ طالبی ادرار آور و ملین است.

ـ طالبی باعث طراوت و شادابی پوست میشود.

ـ به علت داشتن پتاسیم و عطر مطبوع، مقوی برای قلب بوده و عروق را باز میکند.

ـ برای کم خونی و نقرس و روماتیسم مفید میباشد.

ـ خوردن طالبی و گرمک را به مادران شیرده توصیه میکنیم که باعث افزایش شیر میشوند.

توجه

کسانی که ورم معده و مرض قند (دیابت) دارند باید در مصرف گرمک و طالبی احتیاط کرده و زیاده روی ننمایند.

به علت سهل الهضم بودن معمولا به عنوان دسر خورده میشود.

میتوانید طالبی را با شکر مخلوط نموده و به صورت پالوده مصرف نمایید و یا به کمک مخلوط کن، طالبی و شکر و شیر را مخلوط کرده و بصورت سرد میل نمایید.