چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
حقایقی در مورد یخچال فریزرها
![حقایقی در مورد یخچال فریزرها](/web/imgs/16/1/c6qo61.jpeg)
غذاهای گرم را بلافاصله فریز کنید. یعنی حداکثر حدود ۲ ساعت بعد از طبخ غذا آنها را در فریزر قرار دهید. نگران فریز کردن غذاهای گرم نباشید چون درون فریزر راحت تر و سریع تر یخ می زنند. اگر غذا را در قابلمه گود و بزرگ پخته اید آن را به درون ظرف کم عمق تر مثلاً ماهیتابه پهن بریزید تا زودتر خنک شود.
درجه حرارت یخچال را معمولاً روی ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر بگذارید. اگر مطمئن نیستید درجه حرارت یخچال چقدر است حتماً ترمومتر آن را نگاه کنید و اگر لازم بود ترموستات آن را تنظیم کنید.
حتماً به تاریخ مصرف غذاهای یخ زده توجه کنید. معمولاً غذاهای پخته یخ زده بین ۲ تا ۵ روز پس از فریز کردن قابل خوردن هستند اما باز هم به نوع ماده غذایی بستگی دارد.
هرگز بیشتر از ظرفیت فریزر درون آن را پر نکنید. باید بین مواد یخ زده فاصله کافی برای جریان داشتن هوا وجود داشته باشد.
groohashpazi.blogfa.com
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان ایران علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل هواشناسی قوه قضاییه تهران سوادکوه فضای مجازی قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی آلودگی هوا وزارت بهداشت
دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا نهضت ملی مسکن قیمت خودرو مسکن ایران خودرو بانک مرکزی قیمت سکه خودرو
تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینمای ایران سریال سینما فیلم حج تئاتر زنان شهید موسیقی
فناوری دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه آمریکا جنگ غزه غزه فلسطین اوکراین ترکیه لبنان اتحادیه اروپا حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ سامسونگ ایلان ماسک وزیر ارتباطات ماه اپل ناسا آیفون
کبد چرب رژیم غذایی دیابت زوال عقل سنگ کلیه ریزش مو مغز