چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ویتامین c (ث) در كاهش حساسیت مؤثر است
عوامل بسیاری منجر به ایجاد حساسیت در افراد می شود و مصرف ویتامین c موجود در میوه هایی مانند مركبات و انار، به كاهش این حساسیتها كمك می كند.به گزارش خبرگزاری مهر، برخی موادغذایی پروتئینی شامل تخم مرغ، لوبیا و... به رغم مقوی بودن در برخی افراد علایم حساسیت را بروز می دهد.همچنین گرد و خاك و مصرف برخی داروها مانند كوتریموكسازول، پنی سیلین و لوازم آرایشی شیمیایی نیز در ایجاد حساسیت دخیل است. این واكنشهای حساسیتی می تواند به صورت خارش گلو و بینی، التهاب پوستی، حالت تهوع، كهیر، تنگی نفس و... بروز كند.
با توجه به این كه تغییر دوره ای در عادات غذایی، دوری از گرد و خاك و دقت در استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی در كاهش حساسیت نقش دارد، اما مصرف ویتامین c، چه به صورت میوه های تازه و چه قرصهای مكمل، در كاهش التهابات و حساسیتها مؤثر است. همچنین می توان با نظر پزشك متخصص از داروهای آنتی هیستامین و ستیریزین هم استفاده كرد اما با توجه به عوارضی چون خواب آلودگی و كاهش تمركز، مصرف خودسرانه آنها اصلاً توصیه نمی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست