جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
ناتیلا، پودینگ اسپانیایی
مواد لازم:
شیر پرچرب:
۴ پیمانه
پوست لیموترش:
یک برش
چوب دارچین:
یک عدد
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر:
یک و یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ:
۸ عدد
آرد ذرت:
یک چهارم پیمانه حل شده در یک چهارم پیمانه آب
وانیل:
به میزان کافی
پودر دارچین:
برای تزئین
طرز تهیه:
در قابلمه بزرگی شیر، پوست لیمو، چوب دارچین و نمک را به جوش بیاورید.
در کاسه بزرگ شکر و زرده را به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شود. مخلوط آدر ذرت و آب را به مواد اضافه کنید. سپس در حالی که سرعت همزن را کاهش می دهید نیمی از شیر جوشیده را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله مواد داخل ظرف را به قابلمه حاوی باقی مانده شیر اضافه کنید و در حالی که هم می زنید به مدت ۱۸ دقیقه روی حرارت متوسط مواد را بپزید تا غلیظ شود.
وانیل را اضافه کنید، چوب دارچین و پوست لیمو را خارج کنید و پلاستیک تمیز (مانند کیسه فریزر) را روی سطح پودینگ قرار دهید. پس از خنک شدن به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
قرار دادن پلاستیک مانع از بسته شدن لایه روی پودینگ می شود.
پودینگ را با پودر دارچین تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۴۵۲ گرم دارچین
پروتئین:
۰.۱۶ گرم
کربوهیدرات:
۳.۶ گرم
کالری:
۱۱.۸۴
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش یسنا پلیس قوه قضاییه فضای مجازی معلم زلزله سلامت
قیمت خودرو تورم سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب طب سنتی کبد چرب فشار خون بیماری قلبی