جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ناتیلا، پودینگ اسپانیایی


ناتیلا، پودینگ اسپانیایی

● مواد لازم:
▪ شیر پرچرب: ۴ پیمانه
▪ پوست لیموترش: یک برش
▪ چوب دارچین: یک عدد
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر: یک و یک چهارم پیمانه
▪ زرده تخم مرغ: ۸ عدد
▪ آرد ذرت: یک چهارم پیمانه …

مواد لازم:

شیر پرچرب:

۴ پیمانه

پوست لیموترش:

یک برش

چوب دارچین:

یک عدد

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر:

یک و یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ:

۸ عدد

آرد ذرت:

یک چهارم پیمانه حل شده در یک چهارم پیمانه آب

وانیل:

به میزان کافی

پودر دارچین:

برای تزئین

طرز تهیه:

در قابلمه بزرگی شیر، پوست لیمو، چوب دارچین و نمک را به جوش بیاورید.

در کاسه بزرگ شکر و زرده را به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شود. مخلوط آدر ذرت و آب را به مواد اضافه کنید. سپس در حالی که سرعت همزن را کاهش می دهید نیمی از شیر جوشیده را به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله مواد داخل ظرف را به قابلمه حاوی باقی مانده شیر اضافه کنید و در حالی که هم می زنید به مدت ۱۸ دقیقه روی حرارت متوسط مواد را بپزید تا غلیظ شود.

وانیل را اضافه کنید، چوب دارچین و پوست لیمو را خارج کنید و پلاستیک تمیز (مانند کیسه فریزر) را روی سطح پودینگ قرار دهید. پس از خنک شدن به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

قرار دادن پلاستیک مانع از بسته شدن لایه روی پودینگ می شود.

پودینگ را با پودر دارچین تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۴۵۲ گرم دارچین

پروتئین:

۰.۱۶ گرم

کربوهیدرات:

۳.۶ گرم

کالری:

۱۱.۸۴