چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

دلمه قارچ


دلمه قارچ

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

مواد لازم

گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا

نمک و زردچوبه

طرز تهیه

۱. گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.

۲. وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.



همچنین مشاهده کنید