دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

سوپ کلم بروکلی و لیموترش


سوپ کلم بروکلی و لیموترش

کره را در قابلمه ای داغ کنید. سپس پیاز و سیر ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.

مواد لازم:

کره: ۵۰گرم

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: ۲حبه

کلم بروکلی: یک عدد متوسط

آب سبزیجات: ۵۰۰میلی لیتر

برگ های ریز اسفناج: ۱۰۰گرم

خامه: ۱۰۰میلی لیتر

آب لیموترش: ۱۵میلی لیتر

نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه:

کره را در قابلمه ای داغ کنید. سپس پیاز و سیر ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.

کلم بروکلی خرد شده و آب سبزیجات را اضافه کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام بپزد تا کلم بروکلی نرم شود.

در این مرحله، اسفناج را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

پس از کمی خنک شدن سوپ، آن را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

سوپ را به قابلمه برگردانید و به آن خامه، آب لیمو، نمک و فلفل اضافه و سپس سرو کنید.