یکشنبه, ۲۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 9 June, 2024
مجله ویستا

نان فانتزی ادویه و پنیر


نان فانتزی ادویه و پنیر

مواد لازم:
شیر - دوسوم پیمانه
عسل - یک قاشق مرباخوری
پودر خمیرمایه - دو و یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد - دو و یک چهارم پیمانه
نمک - نصف قاشق مرباخوری
پنیر چدار رنده شده - ۲پیمانه
پودرکاری …

مواد لازم:

شیر - دوسوم پیمانه

عسل - یک قاشق مرباخوری

پودر خمیرمایه - دو و یک چهارم قاشق مرباخوری

آرد - دو و یک چهارم پیمانه

نمک - نصف قاشق مرباخوری

پنیر چدار رنده شده - ۲پیمانه

پودرکاری -۲ قاشق مربا خوری

شنبلیله خشک - ۲ قاشق مرباخوری

پودر فلفل - یک قاشق مرباخوری

زیره - سه چهارم پیمانه

کره آب شده - یک چهارم پیمانه

تخم مرغ - ۳عدد

کنجد - ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شیر را کمی گرم (ولرم) کنید، خمیرمایه و عسل را به آن اضافه و حل کنید. سپس به مدت ۱۵دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجم آن دوبرابر شود. آرد، نمک و یک و سه چهارم پیمانه پنیر را با هم مخلوط کنید. پودر کاری، فلفل قرمز، برگ های خشک شنبلیله، زیره و کنجد را با هم مخلوط کنید و به جز یک قاشق مرباخوری بقیه را به مخلوط آرد اضافه کنید. مایه خمیر، کره و دو عدد تخم مرغ را نیز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا خمیری نرم به دست بیاید. خمیر را با دستمال مرطوب بپوشانید و در مکان گرم قرار دهید. پس از یک ساعت که حجم آن دوبرابر شد به اندازه ۱۲توپک در بیاورید و با کمی فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و دوباره با حوله مرطوب آن را به مدت یک ساعت بپوشانید. درجه فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بقیه تخم مرغ را با چنگال بزنید و با برس روی خمیر بمالید، کمی مخلوط ادویه و سپس پنیر روی آن بپاشید و به مدت ۲۵دقیقه در فر قرار دهید.