یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

ترشی هویج


ترشی هویج

● مواد لازم
▪ هویج: یک کیلوگرم
▪ پودر فلفل: ۲ قاشق مرباخوری
▪ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر: ۱۳۰ گرم
▪ فلفل سبز درشت: ۲۵۰ گرم
▪ سرکه سیب: نصف لیوان
▪ کمی روغن مایع: نمک به میزان کافی
● …

مواد لازم

هویج:

یک کیلوگرم

پودر فلفل:

۲ قاشق مرباخوری

زردچوبه:

یک قاشق مرباخوری

سیر:

۱۳۰ گرم

فلفل سبز درشت:

۲۵۰ گرم

سرکه سیب:

نصف لیوان

کمی روغن مایع:

نمک به میزان کافی

طرز تهیه:

هویج ها را پوست کنید و از طول برش بزنید. به هویج ها نمک اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند، سپس شست و شو دهید. فلفل سبز را نیز از طول برش بزنید و دانه های آن را تخلیه کنید. فلفل سبز را همراه با نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و سیرخرد شده به هویج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روغن و سرکه به مواد اضافه کنید و قبل از سرو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید.