یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

مرغ فلورنتاین، یک غذای زمستانی


مرغ فلورنتاین، یک غذای زمستانی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج ساطوری: ۳۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم، رنده‌شد
سینه مرغ پخته: ۴۰۰ گرم، خردشده
نمک و فلفل: …

مواد لازم برای ۴ نفر:

اسفناج ساطوری: ۳۰۰ گرم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم، رنده‌شد

سینه مرغ پخته: ۴۰۰ گرم، خردشده

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - برای تهیه سس سفید، کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که کف کرد و رنگش شفاف شد، آرد را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا در کره حل شود. پس از ۳۰ ثانیه شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کرده و روی شعله ملایم دائم آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

۲ - اسفناج را در یک قابلمه با ۳ قاشق غذاخوری آب بپزید، سپس آبکش کرده و بچلانید تا آبش کاملا گرفته شود.

۳ - یک ظرف نسوز را چرب کنید. اسفناج را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید، نیمی از پنیر پیتزا را با مرغ و سس سفید مخلوط کنید و مایه را روی اسفناج بریزید. روی آن را با پنیر پوشانده و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر روی آن آب و برشته شود. با سیب‌زمینی سرخ کرده یا تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.

نکات:

۱ - به این غذا انواع سبزیجات آبپز را اضافه کنید.

۲ - در بعضی از دستورهای تهیه در سس سفید ریحان ساطوری می‌ریزند.

۳ - برای خوش‌طعم‌تر شدن مرغ فلورنتاین به مایه مرغ و سس، قارچ، سیر رنده شده و آبلیمو اضافه کنید.

۴ - می‌توانید یک لایه از حبوبات آبپز مانند عدس یا لوبیا را به این غذا اضافه کرده و سیب‌زمینی کنار آن را حذف کنید.