یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
زنجبیل، کاهش دهنده کلسترول
زنجبیل، گیاهی طعم دار است که اغلب برای تهیه غذاهای چینی و هندی از آن استفاده می شود.
کاهش دهنده کلسترول است و مانع از لخته شدن خون می شود.
به نقل از سایت «ehow» روغن زنجبیل غیرسمی است و در طب چینی برای درمان اسهال، دفع خلط، روماتیسم، مالاریا، دندان درد و اسهال با منشاء باکتری از آن استفاده می شود.
مصرف روغن آن پس از خوردن غذاهای ادویه ای، تند و ترش، سوءهاضمه را برطرف می کند.
بخار روغن زنجبیل خستگی، حالت تهوع، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و زکام را برطرف می کند.
چینی ها معتقدند که زنجبیل تقویت کننده قلب است و برای پیش گیری و درمان بیماری های قلبی از آن استفاده می کنند.
ماساژ دادن عضله با روغن زنجبیل، درد آن را برطرف می کند.
مصرف زنجبیل بی نظمی و درد ماهانه را کاهش می دهد.
آب ریشه این گیاه، سنگ کلیه را از بین می برد و شوره سر را کنترل می کند.
ترکیب موجود در روغن زنجبیل سرفه را تسکین می دهد، داروی درد زدا و کاهش دهنده تب است.
استنشاق روغن زنجبیل انرژی زا، تقویت کننده تمرکز و حافظه است.
ماساژ دادن عضله با روغن زنجبیل گرفتگی، کمردرد و پیچ خوردگی را درمان می کند.
خاصیت ضدعفونی کننده دارد و در نتیجه مسمومیت غذایی را برطرف می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست