یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

زنجبیل، کاهش دهنده کلسترول


زنجبیل، کاهش دهنده کلسترول

زنجبیل، گیاهی طعم دار است که اغلب برای تهیه غذاهای چینی و هندی از آن استفاده می شود.
کاهش دهنده کلسترول است و مانع از لخته شدن خون می شود.
به نقل از سایت «ehow» روغن زنجبیل غیرسمی است …

زنجبیل، گیاهی طعم دار است که اغلب برای تهیه غذاهای چینی و هندی از آن استفاده می شود.

کاهش دهنده کلسترول است و مانع از لخته شدن خون می شود.

به نقل از سایت «ehow» روغن زنجبیل غیرسمی است و در طب چینی برای درمان اسهال، دفع خلط، روماتیسم، مالاریا، دندان درد و اسهال با منشاء باکتری از آن استفاده می شود.

مصرف روغن آن پس از خوردن غذاهای ادویه ای، تند و ترش، سوءهاضمه را برطرف می کند.

بخار روغن زنجبیل خستگی، حالت تهوع، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و زکام را برطرف می کند.

چینی ها معتقدند که زنجبیل تقویت کننده قلب است و برای پیش گیری و درمان بیماری های قلبی از آن استفاده می کنند.

ماساژ دادن عضله با روغن زنجبیل، درد آن را برطرف می کند.

مصرف زنجبیل بی نظمی و درد ماهانه را کاهش می دهد.

آب ریشه این گیاه، سنگ کلیه را از بین می برد و شوره سر را کنترل می کند.

ترکیب موجود در روغن زنجبیل سرفه را تسکین می دهد، داروی درد زدا و کاهش دهنده تب است.

استنشاق روغن زنجبیل انرژی زا، تقویت کننده تمرکز و حافظه است.

ماساژ دادن عضله با روغن زنجبیل گرفتگی، کمردرد و پیچ خوردگی را درمان می کند.

خاصیت ضدعفونی کننده دارد و در نتیجه مسمومیت غذایی را برطرف می کند.