یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
بیسکویت کره ای شکلاتی
مواد لازم:
آرد:
یک پیمانه
پودر کاکائو:
۳قاشق غذاخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر قند:
نصف پیمانه
کره نرم:
۵ قاشق غذاخوری
روغن کانولا:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
پودر قند، کره و روغن را با دست مخلوط کنید، مخلوط آرد را نیز بیفزایید و هم زدن را ادامه دهید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر را به شکل مستطیل روی سینی حاوی روغن کاغذی باز کنید و در سطح خمیر با چنگال حفره ایجاد کنید.
سینی را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.
پس از پخت به ۲۴قطعه برش بزنید و بگذارید کاملا خنک شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف حمید نوری علیرضا زاکانی محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران معدن هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت سیل قتل جاده چالوس آموزش و پرورش سیلاب سازمان هواشناسی چالوس
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو قیمت خودرو ایران خودرو همستر کامبت بورس قیمت سکه یارانه مسکن حقوق بازنشستگان
تلویزیون کربلا سینمای ایران موسیقی سینما بهاره رهنما رسانه ملی دفاع مقدس بازیگر سریال جواد عزتی تئاتر
فناوری وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه فلسطین اوکراین جنگ غزه آمریکا چین حزب الله لبنان حماس جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 سپاهان استقلال مس رفسنجان باشگاه پرسپولیس جام حذفی جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال جواد نکونام
اینترنت هوش مصنوعی اپل مشکلات رشد مهاجرت ایلان ماسک تلگرام ناسا سامسونگ مایکروسافت گوگل
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین دیابت سنگ کلیه فشار خون پیری