دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
بیسکویت کره ای شکلاتی
مواد لازم:
آرد:
یک پیمانه
پودر کاکائو:
۳قاشق غذاخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر قند:
نصف پیمانه
کره نرم:
۵ قاشق غذاخوری
روغن کانولا:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
پودر قند، کره و روغن را با دست مخلوط کنید، مخلوط آرد را نیز بیفزایید و هم زدن را ادامه دهید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر را به شکل مستطیل روی سینی حاوی روغن کاغذی باز کنید و در سطح خمیر با چنگال حفره ایجاد کنید.
سینی را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.
پس از پخت به ۲۴قطعه برش بزنید و بگذارید کاملا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست