یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

بیسکویت کره ای شکلاتی


بیسکویت کره ای شکلاتی

● مواد لازم:
▪ آرد: یک پیمانه
▪ پودر کاکائو: ۳قاشق غذاخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر قند: نصف پیمانه
▪ کره نرم: ۵ قاشق غذاخوری
▪ روغن کانولا: یک چهارم پیمانه

● طرز تهیه:
آرد، …

مواد لازم:

آرد:

یک پیمانه

پودر کاکائو:

۳قاشق غذاخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر قند:

نصف پیمانه

کره نرم:

۵ قاشق غذاخوری

روغن کانولا:

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

آرد، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.

پودر قند، کره و روغن را با دست مخلوط کنید، مخلوط آرد را نیز بیفزایید و هم زدن را ادامه دهید. خمیر به دست آمده را در پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به شکل مستطیل روی سینی حاوی روغن کاغذی باز کنید و در سطح خمیر با چنگال حفره ایجاد کنید.

سینی را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

پس از پخت به ۲۴قطعه برش بزنید و بگذارید کاملا خنک شود.