جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خوراک ماهی ادویه‌دار


خوراک ماهی ادویه‌دار

● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۴ عدد فیله ماهی (هر کدام از تکه‌ها حدود ۱۷۵ گرم باشد)
- یک قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط
- ۴ قاشق چای‌خوری آرد ذرت
- ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
- ۴ عدد پیازچه (ریش ریش …

مواد لازم برای ۴ نفر:

- ۴ عدد فیله ماهی (هر کدام از تکه‌ها حدود ۱۷۵ گرم باشد)

- یک قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط

- ۴ قاشق چای‌خوری آرد ذرت

- ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

- ۴ عدد پیازچه (ریش ریش شود)

- یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه (رنده شده)

- ۱۵۰ گرم قارچ (خرد شود)

- ۱۱۵گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)

- ۲ قاشق سوپ‌خوری سویا سس

- ۳ قاشق سوپ‌خوری آب سیب

- یک قاشق چای‌خوری شکر

طرز تهیه:

۱) اگر از ماهی درشت استفاده کرده‌اید، فیله‌های آن را به ۲ یا ۳ قسمت ببرید؛ سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا تکه‌های ماهی را داخل کاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته کنید.

۲ ) روغن را در تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس خلال‌های پیازچه، زنجبیل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت ۲دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند. حالا تکه‌های ماهی را که به آرد آغشته شده به این مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. پس از اینکه یک طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز حرارت ببیند.

۳) سویا سس، آب سیب و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهی – اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بیفزایید.

نکته:

با توجه به اینکه سویا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نمی‌کنیم. در پایان، این خوراک ماهی را به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه‌ها سرو کنید.