دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

مرغ با سس خامه


مرغ با سس خامه

سینه های مرغ را بین دو پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، روی آنها بکوبید تا نازک شوند. پلاستیک ها را بردارید و مرغ ها را کنار بگذارید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

• مواد لازم

۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان

¼ پیمانه آرد کامل

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

دو قاشق غذاخوری کره

دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

۱/۳ پیمانه خامه فرم گرفته

۳ قاشق غذاخوری آب مرغ

۳ قاشق غذاخوری سس خردل

آویشن

• طرز تهیه

۱. سینه های مرغ را بین دو پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، روی آنها بکوبید تا نازک شوند. پلاستیک ها را بردارید و مرغ ها را کنار بگذارید.

۲. در یک سینی گود، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بخوابانید.

۳. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید و هر طرف مرغ ها را حدود ۶ دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد.

۴. برای تهیه سس، پیازچه را داخل تابه بریزید و با حرارت متوسط حدود یک تا دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. خامه فرم گرفته، آب مرغ و خردل را اضافه کنید. آنها را حدود دو دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند.

۵. مرغ ها را داخل بشقاب بچینید و سس را روی آنها بریزید و با آویشن تازه یا ریحان تزئین کنید.