سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
کیک پروانهای
مواد لازم
تخم مرغ:
۶ عدد
شکر:
۱ لیوان
آرد:
۱ لیوان
بیکینگ پودر:
۱ قاشق غذاخوری
وانیل:
۲/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم کیک
خامه:
۱ لیوان
دریم ویپ:
۲ پاکت
میوه مخلوط:
۱ لیوان
شکر:
۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزئین
میوه های کیوی،هلو،توت فرنگی و خامه زده شده
طرز تهیه
در ظرفی شکر را با تخم مرغ و وانیل با همزن برقی به مدت ۵ الی ۱۰ دیقه بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید مواد را در ظرف بریزید سپس ظرف را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزد. کیک را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. دریم ویپ ، خامه و شکر را با هم مخلوط کنید. کیک را از ظرف خارج کرده سپس با یک کارد آن را از وسط به دو نیم کنید. کرم آماده شده را روی کیک کشیده روی کرم را کنسرو میوه مخلوط بدون آب بریزید سپس نیمه کیک را روی آن بگذارید. کیک را طبق شکل از وسط به دو نیم کرده کنار هم بگذارید. روی کیک را طبق شکل با خامه زده شده و میوه تزئین کنید. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست