دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
برگر ماهی
در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک و نیم سانتیمتر درآورید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.
با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید و هر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند، سرخ کنید. ماهیهای برگرشده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
نکته: شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست