سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
شنیسل ماهی
طرز تهیه
ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا میکنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵×۱۰ سانتیمتر تبدیل میکنیم و آنها را در ظرفی میگذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز میریزیم سپس در جای خنک به مدت یک ساعت میگذاریم.
سپس از ظرف خارج کرده و در پارچهای تمیز میپیچیم تا آب آن گرفته شود. مخلوطی از زردچوبه، فلفل و نان سوخاری را با آرد تهیه میکنیم و ماهیهای قطعه شده را به آن آغشته و در تخممرغ زده شده فرو برده، در ماهیتابهای که محتوی روغن داغ است قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
آنها را در دیس چیده و با خیارشور، سیبزمینی سرخ شده، گوجهفرنگی، نخودفرنگی و جعفری تزیین مینماییم.
مواد لازم
تخممرغ:
سه عدد
آب پیاز:
دو قاشق سوپخوری
نان سوخاری:
۱۰۰ گرم
آرد:
یک لیوان
فلفل سیاه:
نصف قاشق چایخوری
نمک:
خیلی کم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
ماهی پوست کنده:
یک کیلوگرم(به سلیقه خودتان ماهی قزلآلا، شیرماهی یا هر ماهی که دوست دارید)
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی