سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شنیسل ماهی


شنیسل ماهی

● طرز تهیه
ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا می‌کنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵×۱۰ سانتی‌متر تبدیل می‌کنیم و آنها را در ظرفی می‌گذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز …

طرز تهیه

ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا می‌کنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵×۱۰ سانتی‌متر تبدیل می‌کنیم و آنها را در ظرفی می‌گذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز می‌ریزیم سپس در جای خنک به مدت یک ساعت می‌گذاریم.

سپس از ظرف خارج کرده و در پارچه‌ای تمیز می‌پیچیم تا آب آن گرفته شود. مخلوطی از زردچوبه، فلفل و نان سوخاری را با آرد تهیه می‌کنیم و ماهی‌های قطعه شده را به آن آغشته و در تخم‌مرغ زده شده فرو برده، در ماهیتابه‌ای که محتوی روغن داغ است قرار می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

آنها را در دیس چیده و با خیارشور، سیب‌زمینی سرخ شده، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی و جعفری تزیین می‌نماییم.

مواد لازم

تخم‌مرغ:

سه عدد

آب پیاز:

دو قاشق سوپخوری

نان سوخاری:

۱۰۰ گرم

آرد:

یک لیوان

فلفل سیاه:

نصف قاشق چایخوری

نمک:

خیلی کم

زردچوبه:

یک قاشق چایخوری

ماهی پوست کنده:

یک کیلوگرم(به سلیقه خودتان ماهی قزل‌آلا، شیرماهی یا هر ماهی که دوست دارید)