پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کنسومه قارچ


کنسومه قارچ

● مواد لازم
▪ گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۳۰۰ گرم
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم
▪ سیب زمینی: ۲۰۰ گرم
▪ آرد سفید:۱ قاشق سوپخوری
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ آب گوشت: ۴ فنجان
▪ فلفل و نمک: به مقدار کافی
● طرز تهیه
آرد …

مواد لازم

گوشت سینه مرغ بدون پوست:

۳۰۰ گرم

قارچ:

۲۰۰ گرم

سیب زمینی:

۲۰۰ گرم

آرد سفید:

۱ قاشق سوپخوری

کره:

۵۰ گرم

آب گوشت:

۴ فنجان

فلفل و نمک:

به مقدار کافی

طرز تهیه

آرد را با کره کمی در حرارت ملایم سرخ می کنیم. آب گوشت را کم کم می ریزیم و به هم می زنیم. بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ را اضافه می نمائیم و کمی نمک می زنیم; چند جوش که زد در سوپخوری می ریزیم، ممکن است دو یا سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم.