چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

۳راز تهیه پاستا


۳راز تهیه پاستا

پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

* خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

* در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

* به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.