یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

پیتزا اسپاگتی


پیتزا اسپاگتی

▪ مواد لازم:
- تخم مرغ - یک عدد
- شیر - یک چهارم پیمانه
- اسپاگتی پخته و آب کشی شده - ۴۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده - ۴۰۰ گرم
- گوجه فرنگی - به مقدار لازم
- ادویه - دلخواه
- پنیر رنده شده مازارلا - یک پیمانه
- …

مواد لازم:

- تخم مرغ - یک عدد

- شیر - یک چهارم پیمانه

- اسپاگتی پخته و آب کشی شده - ۴۰۰ گرم

- گوشت چرخ کرده - ۴۰۰ گرم

- گوجه فرنگی - به مقدار لازم

- ادویه - دلخواه

- پنیر رنده شده مازارلا - یک پیمانه

- پنیر پارمیزان - یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

تخم مرغ و شیر را در ظرف بزرگی هم بزنید.

اسپاگتی پخته شده را در آن مخلوط کنید و در سینی مخصوص پیتزا که از قبل چرب شده است، پهن کنید.

گوشت چرخ کرده را با گوجه فرنگی و ادویه دلخواه روی اسپاگتی بریزید و ۲ نوع پنیر را روی آن بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.