چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نودل با سبزیجات و گوشت


طرز تهیه نودل با سبزیجات و گوشت

● مواد لازم:
▪ نودل : ۲۰۰ گرم
▪ گوشت : ۱۰۰ گرم
▪ قارچ : ۱۰۰ گرم
▪ اسفناج : ۱۰۰ گرم
▪ پیاز : نصف
▪ هویج : نصف
▪ فلفل سبز : یک عدد
▪ سیر : یک عدد
▪ کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری
▪ روغن کنجد ، نمک ، شکر …

مواد لازم:

نودل :

۲۰۰ گرم

گوشت :

۱۰۰ گرم

قارچ :

۱۰۰ گرم

اسفناج :

۱۰۰ گرم

پیاز :

نصف

هویج :

نصف

فلفل سبز :

یک عدد

سیر :

یک عدد

کنجد بوداده :

یک قاشق چایخوری

روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل :

به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

نودلها را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید .

گوشتها رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .

قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .

اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .

آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .

پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵ سانتی بزنید .

بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .

قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .

نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .

حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.