سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج مرکاپتو


سالاد اسفناج مرکاپتو

● مواد لازم
▪ اسفناج: ۲۰۰ گرم
▪ گشنیز: یک دسته
▪ شاهی: یک دسته
▪ هویج: یک عدد بزرگ
▪ روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
▪ لیمو: یک عدد

● طرز تهیه
اسفناج‌ها را شسته و از شاخه جدا کنید و درون ظرف …

مواد لازم

اسفناج:

۲۰۰ گرم

گشنیز:

یک دسته

شاهی:

یک دسته

هویج:

یک عدد بزرگ

روغن کنجد:

۳ قاشق غذاخوری

لیمو:

یک عدد

طرز تهیه

اسفناج‌ها را شسته و از شاخه جدا کنید و درون ظرف سالادخوری بریزید. به‌ترتیب برگ‌های گشنیز و شاهی را درون ظرف ریخته و با یک پوست‌کن هویج را لایه لایه روی سبزی‌ها بریزید. برای مزه‌دار کردن آن روغن زیتون فراوان همراه با روغن کنجد به آن اضافه کنید. کمی نمک آن را متفاوت می‌کند در آخر لیمو را برش زده و روی آن بچکانید.