چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

نان هویج


نان هویج

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مواد لازم برای داخل نان

هویج رنده شده: ۵ عدد متوسط

پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد

پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری

پودر زیره: یک قاشق مرباخوری

نمک: به اندازه کافی

روغن: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر نان:

آرد گندم: ۲ پیمانه

آب: یک پیمانه

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

نمک: کمی

طرز تهیه:

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.

خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.

نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.

برای باقی مانده مواد، این کار را تکرار کنید.