چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

کیک سیب با پوره سیب


کیک سیب با پوره سیب

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب کیک‌پزی به ابعاد ۸×۸×۲ اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده و کنار بگذارید. در کاسه مخلوط‌کن دوغ، روغن، شکر قهوه‌ای، …

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب کیک‌پزی به ابعاد ۸×۸×۲ اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده و کنار بگذارید. در کاسه مخلوط‌کن دوغ، روغن، شکر قهوه‌ای، تخم مرغ، بیکینگ‌پودر، دارچین، جوش‌شیرین و وانیل را هم زده و کاملاً مخلوط کنید. به طور مساوی بین دو تابه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید تقسیم کنید.۴۰ دقیقه در فر پخته شود یا لااقل تا زمانی که خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و درآورید تمیز باشد. سپس اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بیرون بماند تا خنک شود.

کیک را از تابه روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.

پوره میوه را آماده کنید و بین دو لایه و روی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید.

طرز تهیه پوره میوه:

دو قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید. چهار سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده و خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید. یک‌چهارم فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید و روی حرارت طبخ شود تا زمانی که میوه‌ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.