چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
کیک سیب با پوره سیب
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب کیکپزی به ابعاد ۸×۸×۲ اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده و کنار بگذارید. در کاسه مخلوطکن دوغ، روغن، شکر قهوهای، تخم مرغ، بیکینگپودر، دارچین، جوششیرین و وانیل را هم زده و کاملاً مخلوط کنید. به طور مساوی بین دو تابهای که از قبل آماده کردهاید تقسیم کنید.۴۰ دقیقه در فر پخته شود یا لااقل تا زمانی که خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و درآورید تمیز باشد. سپس اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بیرون بماند تا خنک شود.
کیک را از تابه روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
پوره میوه را آماده کنید و بین دو لایه و روی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید.
طرز تهیه پوره میوه:
دو قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید. چهار سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده و خرد کردهاید را به آن اضافه کنید. یکچهارم فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید و روی حرارت طبخ شود تا زمانی که میوهها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل تهران عربستان وزارت بهداشت هواشناسی سیل خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
دولت سیزدهم خودرو اقتصاد ایران قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سارا بهرامی تخت جمشید تئاتر سینمای ایران علیرضا قربانی سینما تلویزیون رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس کتاب فیلم
مغز دانش بنیان وزیر علوم ماهواره
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه آمریکا اسرائیل فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات سپاهان لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه میوه کاهش وزن سرطان بیماری هندوانه سیب زمینی ویتامین تب دانگ فشار خون