شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
واکسن آلرژی
واکسن آلرژی همانطور که از نامش پیداست، کارش این است که با وارد کردن مقدار کمی از مواد آلرژن به بدن بیمار، حساسیت را در بدن او کاهش دهد. طبیعی است که این روش باید در بیمارانی بهتر جواب دهد که معلوم شده حساسیتشان به چه مادهای است و در واقع آلرژنشان کشف شده. برای این منظور، معمولا آزمایشهای خونی و پوستی متفاوتی باید روی بیمار انجام شود. برای اینکه واکسنهای آلرژی به دردتان بخورد، لازم است که:
۱) آلرژنتان کشف شده باشد و ترجیحا هم یک آلرژن تنفسی داشته باشید؛ مثل گرده گیاهان و گرد و خاک و . . .
۲) علایم و نشانههای آلرژی را در تمام طول سال یا لااقل در بیشتر اوقات سال، همراه داشته باشید و ضمنا نتوانید از آلرژنها در محیط کار و زندگیتان دوری کنید.
۳) با درمان دارویی به نتیجه مطلوبی نرسیده باشید.
روش کار از این قرار است که آلرژنِ شناخته شده در مقادیر بسیار جزیی و به مرور طی مدت ۲ تا ۵ سال به بیمار تزریق میشود و میزان تزریق در طی این مدت و به مرور، بیشتر و بیشتر میگردد تا مقاومت بدن فرد به ماده آلرژن افزایش پیدا کند. تزریقها معمولا یک تا دوبار در هفته انجام میشود و در بیشتر موارد پس از چهار تا شش ماه، نشانههای بهبودی در بیمار به چشم میخورد. پس از این مدت، میتوان تزریق را به یک بار در ماه تقلیل داد. در اغلب موارد، بیماران پس از استفاده از این روش تا آخر عمرشان دیگر علایم بیماری را نشان نمیدهند و نشانههای بهبودی را برای همیشه حفظ میکنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست