سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

کیک رژیمی


کیک رژیمی

● مواد لازم:
▪ آرد سفید: ۸۵ گرم
▪ نشاسته ذرت: ۲۳ گرم
▪ شکر: ۱۹۵ گرم
▪ سفیده تخم مرغ: ۲۵۵ گرم
▪ کرم تارتار: ۴ گرم
▪ نمک: به میزان لازم
▪ رنده پوست لیمو: ( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه
آرد …

مواد لازم:

آرد سفید:

۸۵ گرم

نشاسته ذرت:

۲۳ گرم

شکر:

۱۹۵ گرم

سفیده تخم مرغ:

۲۵۵ گرم

کرم تارتار:

۴ گرم

نمک:

به میزان لازم

رنده پوست لیمو:

( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریبا سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب ۲۰ سانتی متری (چرب نمی کنیم) ریخته، داخل فربا حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت ۲-۱ ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب در بیاورید.