سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

برنج نیمه با قارچ


برنج نیمه با قارچ

▪ مواد لازم برای ۴نفر:
- قارچ- ۳۰۰گرم
- آب مرغ- ۲پیمانه
- کره- ۳قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده- یک عدد
- سیر خرد شده- ۲عدد
- آویشن خرد شده- یک قاشق مرباخوری
ـ برنج نیمه- یک پیمانه
- پنیر پارمیسان …

مواد لازم برای ۴نفر:

- قارچ- ۳۰۰گرم

- آب مرغ- ۲پیمانه

- کره- ۳قاشق غذاخوری

- پیاز خرد شده- یک عدد

- سیر خرد شده- ۲عدد

- آویشن خرد شده- یک قاشق مرباخوری

ـ برنج نیمه- یک پیمانه

- پنیر پارمیسان رنده شده- نصف پیمانه

- نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی

- سرکه- نصف پیمانه

طرز تهیه:

۲قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید. سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید. پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰گرم قارچ خام:

- فولات - ۱۶میکروگرم

- ویتامین B۶ - ۰.۱ میلی گرم

- آهن- ۵/۰ میلی گرم

- منیزیم- ۹میلی گرم

- فسفر- ۸۶ /۰میلی گرم

- روی- ۰.۵ میلی گرم