یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

آشنایی با روش تهیه پای اسپاگتی


آشنایی با روش تهیه پای اسپاگتی

این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
زمان تهیه ی این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
● مواد لازم …

این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

زمان تهیه ی این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

هویج بزرگ:

‌۲ عدد، ‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی :

۲۵۰ گرم

سس گوجه فرنگی :

۴۰۰ گرم

پنیر ریکوتا:

یک پیمانه

تخم ‌مرغ :

یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده:

یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده :

۸ تا ۱۰ عدد

پودر ارگانو یا پودر آویشن:

یک قاشق چای‌ خوری

نمک و فلفل :

به اندازه ی لازم

طرز تهیه:

فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه گرم کنید.

در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.

هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.

مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ ای منتقل کنید.

سُس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

قبل از اضافه کردن تخم‌ مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

تخم‌ مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه‌ ای شود حرارت دهید.

پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.