جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

گوشت قلقلی و سوسیس


گوشت قلقلی و سوسیس

برای تهیه سس، مربا و سس باربیکیو را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید.

تعداد: ۱۶ نفر

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲ ساعت

• مواد لازم

۲۸۰ گرم مربای آلو

۵۱۰ گرم سس باربیکیو

۴۵۰ گرم سوسیس دودی

۴۵۰ گرم گوشت قلقلی پخته شده

• طرز تهیه

۱. برای تهیه سس، مربا و سس باربیکیو را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. سوسیس های خرد شده و گوشت های قلقلی را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به خورد گوشت ها برود.

۲. در قابلمه را بگذارید و آنها را به مدت ۲ ساعت روی حرارت کم بپزید.

۳. این غذا را گرم و به همراه خلال دندان سرو کنید.