جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ پنیر، برگ ریحان و گوجه فرنگی


ساندویچ پنیر، برگ ریحان و گوجه فرنگی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ کره - ۴ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری
▪ نان تست - ۸ برش
▪ برگ های خشک ریحان - ۲ قاشق مرباخوری
▪ پنیر موزارلا - ۴ ورق ( برش نازک)
▪ گوجه فرنگی نازک حلقه …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره - ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری

نان تست - ۸ برش

برگ های خشک ریحان - ۲ قاشق مرباخوری

پنیر موزارلا - ۴ ورق ( برش نازک)

گوجه فرنگی نازک حلقه شده - ۲ عدد متوسط

پنیر چدار - ۴ ورق ( برش نازک)

طرز تهیه:

کره، روغن زیتون و ریحان را مخلوط کنید و کنار بگذارید. روی هر برش نان کمی از مخلوط کره، ریحان و روغن زیتون بمالید و روی آن یک برش پنیر موزارلا، چند برش گوجه فرنگی و یک برش پنیر چدار قرار دهید و آن را با نان تست بپوشانید. روی هر ۲ طرف ساندویچ کمی از مخلوط کره، روغن و ریحان بمالید و روی حرارت متوسط در گریل، فر یا ماهی تابه نچسب قرار دهید و فقط یک بار ساندویچ را بر گردانید. پس از برشته شدن نان و ذوب شدن پنیر، ساندویچ آماده سرو است.