یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مینیسترونه کلاسیک
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه
• مواد لازم
۲ حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
یک عدد کدوسبز متوسط خرد شده
۴۰۰ گرم آب گوشت
یک قوطی کنسرو لوبیا
۲۲۵ گرم لوبیا سبز خرد شده
یک پیمانه پاستا
¼ پیمانه ریحان تازه ریز شده
دو عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
دو پیمانه برگ های اسفناج ریز
پنیر پارمسان رنده شده
• طرز تهیه
۱. در یک قابلمه سیر و پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. فلفل دلمه ای، کدو، آب گوشت و دو پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. لوبیا را آبکش کنید و به همراه پاستا پخته شده داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه نیم جوش بماند.
۲. سپس گوجه فرنگی، اسفناج و ریحان تازه را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل بزنید و به همراه پنیر پارمسان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست