سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

خوراک شاپارت


خوراک شاپارت

● مواد لازم
▪ فلفل قرمز چیلی: یک عدد
▪ سیر: ۲ حبه
▪ گشنیز: یک‌دسته کوچک
▪ فلفل سبز:‌ ۲عدد ریز‌شده در روغن زیتون
▪ پوره گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
▪ میگو …

مواد لازم

فلفل قرمز چیلی:

یک عدد

سیر:

۲ حبه

گشنیز:

یک‌دسته کوچک

فلفل سبز:

‌ ۲عدد ریز‌شده در روغن زیتون

پوره گوجه‌فرنگی:

یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد:

یک قاشق غذاخوری

میگو ریز پخته‌شده:

۱۵ عدد

شاه‌میگو:

۶ عدد

لیمو:

۲ عدد برای سرو

شیرنارگیل:

۴۰۰ گرم

لوبیا سبز:

به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا یک ماهی‌تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. کمی روغن زیتون درون ماهی‌تابه بریزید. فلفل قرمز چیلی را همراه با سیر رنده کرده و گشنیزها را با یک چاقوی تیز آشپزی ریز کرده و به ماهی‌تابه اضافه کنید. فلفل سبزهایی که از قبل درون روغن خوابانده شده بود را با پوره گوجه‌فرنگی مخلوط و به مواد اصلی اضافه کنید، روغن کنجد را کم‌کم درون مواد ریخته و به‌خوبی به هم بزنید.در یک ماهی‌تابه گود روغن زیاد ریخته میگوها را پس از داغ‌شدن روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا در مدت بیشتر از یک دقیقه سرخ شوند. در یک سینی فر نسوز میگوها را چیده و کمی هم روغن زیتون روی آن بمالید و در طبقه بالای فر به‌مدت زمان ۸ دقیقه قرار دهید.

بعد از ۸ دقیقه میگوها را بیرون بیاورید و لوبیا سبزها را شسته و درون ماهی‌تابه کمی سرخ کنید و همراه با میگو‌های ریز شده در شیرنارگیل بخوابانید و بعد به مواد اصلی اضافه کنید.شاه‌میگو‌ها را در ظرف دیگری سرو کنید. لیموها را برش زده و همراه با غذا سرو کنید.