پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ اسفناج هلندی
مواد لازم:
اسفناج:
سه کیلو
خامه:
یک چهارم پیمانه
آرد:
سی گرم
کره:
شصت گرم
جوز هندی، نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
اسفناج را بشویید و بعد از خرد کردن درون قابلمه بریزید تا کمی با آب و نمک پخته شود. سپس مواد را از صافی رد کنید تا به صورت پورن دربیاید. آرد را در کره تفت دهید و بعد پوره ی اسنفاج را با آن مخلوط کنید. در آخر نمک، فلفل، جوز هندی و خامه را به آن اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و سپس تزیین کنید.
نویسنده: فاطمه هاشمی