سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتا با پنیر


فریتاتا با پنیر

● مواد لازم برای دو نفر:
▪ روغن زیتون: یک و نیم قاشق مرباخوری؛
▪ سیر خرد شده: ۱ حبه؛
▪ پیاز قرمز متوسط: ۱ عدد؛
▪ فلفل دلمه ای خرد شده: یک و یک دوم قاشق غذاخوری؛
▪ تخم مرغ: ۳ عدد؛
▪ پنیر …

مواد لازم برای دو نفر:

روغن زیتون:

یک و نیم قاشق مرباخوری؛

سیر خرد شده:

۱ حبه؛

پیاز قرمز متوسط:

۱ عدد؛

فلفل دلمه ای خرد شده:

یک و یک دوم قاشق غذاخوری؛

تخم مرغ:

۳ عدد؛

پنیر کم چرب:

۵۰ گرم؛

فلفل:

به مقدار کافی.

طرز تهیه:

روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس خلال پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

تخم مرغ، فلفل دلمه ای، نیمی از پنیر و فلفل را در ظرف جداگانه ای مخلوط کنید و به آرامی به پیاز و سیر اضافه کنید و به صورت یکنواخت پخش نمایید. در آن را ببندید تا با حرارت شعله سفت شود.

فر را با بیشترین درجۀ گریل گرم کنید. بقیۀ پنیر را روی غذا بریزید و داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

نکته:

هر فرد می تواند این غذا را با ۲ تا ۳ برش نان سنگک با ابعاد ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر میل کند. در صورت استفاده از ۲ برش نان سنگک مقدار مناسبی انرژی برای وعدۀ شام است.

افرادی که چربی خون بالا دارند به جای ۳ تخم مرغ از ۲ تخم مرغ استفاده کنند. یعنی یک تخم مرغ برای هر نفر.