شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی پوکورا


کوکوی پوکورا

آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

• مواد لازم

۲۰۰ گرم آرد نخود خام

یک پیمانه تره خرد کرده

یک پیمانه آب ولرم

۲ عدد تخم‌مرغ

یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده

نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده

نمک و فلفل سیاه

• طرز تهیه

۱. آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

۲. در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. ۳ تا ۵ دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

۳. آن را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.