سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

پیتزا سبزیجات با فیبر بالا


پیتزا سبزیجات با فیبر بالا

این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.
● مواد لازم برای تهیه ی …

این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.

مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای ۴ نفر):

آرد سبوس دار ۲ پیمانه ی سر پُر (۲۲۵ گرم)

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)

شیر پاستوریزه ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:

کدوی ورقه ورقه شده ۲ عدد

قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (۱۱۵ گرم)

کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (۱۱۵ گرم)

گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد متوسط

پیاز خلال شده ۱ عدد متوسط

سیر خلال شده ۱ حبه

سس گوجه فرنگی ۴- ۳ قاشق غذاخوری

پنیر گودای رنده شده ۵۰ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آویشن ۱ قاشق چای خوری

ریحان تازه برای تزیین مقداری

روش تهیه ی خمیر پیتزا:

-

کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.

- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

طرز تهیه ی پیتزا:

- روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر ۵/۲ سانتی متر پهن کنید.

- خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.

- پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.

- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت ۵-۷ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.

- سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.

- گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.

- نمک و فلفل را اضافه نمایید.

- دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.

- سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید.

- پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.