دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به لیمو
![بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به لیمو](/web/imgs/16/125/jbewu1.jpeg)
اسانس گیاه بهلیمو با نام علمی .Lippia citriodora H.B.K (از خانواده وربناسه ) کاشته شده در ایران با روش تقطیر با آب استخراج شد. راندمان این عملیات ۶/۰ درصد بود. اسانس حاصل با استفاده از روشهای کروماتوگرافی گازی تجزیهای و متصل به طیف نگار جرمی و نیز روش co-injection بررسی شد. ضریب بازداری اجزای اسانسی محاسبه و همراه با طیفهای جرمیشان با استاندارد مقایسه گردید. بیست وپنج ترکیب مشتمل بر ۶/۹۴ درصد کل اسانس شناسایی شد. مواد عمدة این اسانس عبارتند از: ژرانیول، لیمونن، سینئول، نرال، ۱- اکتن-۳-ال و نرول.
عنوان | فایل | |
---|---|---|
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به لیمو | application/pdf barresie tarkibate shimiaie.pdf 194 KB |
دانلود |
فراز مجاب
کتایون جاویدنیا
افشین زرقی
مصطفی یامحمدی
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی ایران علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی قالیباف مسعود پزشکیان محمدباقر قالیباف حمید نوری
هواشناسی ریزش معدن معدن تهران پلیس راهور سازمان هواشناسی جاده چالوس شهرداری تهران سیل سیاست وزارت بهداشت قتل
سهام عدالت قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم ایران خودرو همستر کامبت مسکن بورس
تلویزیون رسانه ملی اسدالله یکتا حج سینمای ایران فیلم سینمایی کربلا موسیقی عید غدیر سینما دفاع مقدس کتاب
هوش مصنوعی وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه اوکراین چین ترکیه حزب الله لبنان جنگ اوکراین لبنان
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال تیم ملی انگلیس کریستیانو رونالدو سپاهان مس رفسنجان جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس جام حذفی لیگ برتر
مرگ اینترنت گوگل اپل تلگرام ناسا سامسونگ ایلان ماسک فیبرنوری
قهوه مغز کاهش وزن دیابت میگرن ویتامین سنگ کلیه مراکز درمانی