دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به لیمو


بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به لیمو

اسانس گیاه به لیمو با نام علمی Lippia citriodora H B K از خانواده وربناسه کاشته شده در ایران با روش تقطیر با آب استخراج شد راندمان این عملیات ۶ ۰ درصد بود

اسانس گیاه به‌لیمو با نام علمی .Lippia citriodora H.B.K (از خانواده وربناسه ) کاشته شده در ایران با روش تقطیر با آب استخراج شد. راندمان این عملیات ۶/۰ درصد بود. اسانس حاصل با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی گازی تجزیه‌ای و متصل به طیف نگار جرمی و نیز روش co-injection بررسی شد. ضریب بازداری اجزای اسانسی محاسبه و همراه با طیف‌های جرمی‌شان با استاندارد مقایسه گردید. بیست وپنج ترکیب مشتمل بر ۶/۹۴ درصد کل اسانس شناسایی شد. مواد عمدة این اسانس عبارتند از: ژرانیول، لیمونن، سینئول، نرال، ۱- اکتن-۳-ال و نرول.

عنوان فایل
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به ‌لیمو application/pdf
barresie tarkibate shimiaie.pdf
194 KB
دانلود

فراز مجاب

کتایون جاویدنیا

افشین زرقی

مصطفی یامحمدی