دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

۵ ماده غذایی برای مقابله با آنفلوآنزای A


۵ ماده غذایی برای مقابله با آنفلوآنزای A

مصرف هویج، قارچ، انار و چای سبز ازجمله اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به آنفلوآنزای خوکی است.
همانطور که می دانید هر روز بر شمار مبتلایان به آنفلوانزایA افزوده می شود، پس …

مصرف هویج، قارچ، انار و چای سبز ازجمله اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به آنفلوآنزای خوکی است.

همانطور که می دانید هر روز بر شمار مبتلایان به آنفلوانزایA افزوده می شود، پس برای عدم ابتلا به این بیماری و حذف این روند، پیشگیری های اساسی باید صورت گیرد.

براساس یافته های متخصصان به ۵ ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را در مقابله با این ویروس مقاوم تر می کند. (ویروس آنفلوآنزایA روزانه تغییر شکل می دهد).

هویج

برای مقابله با این بیماری، هویج انتخاب مناسبی است، چراکه منبع غنی از بتاکاروتن است و بتاکاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با این بیماری، بالا می برد.

طبق تحقیقات هرچه بتاکاروتن بیشتر مصرف شود، سلول های ایمنی بدن که شامل سلول های کشنده طبیعی هستند، گسترده تر می شوند.

قارچ

شما حتماً از شنیدن این خبر که سس قارچی که معمولاً روی استیک می ریزید، سیستم ایمنی بدن را مقاوم می کند، خوشحال خواهید شد.

طبق تحقیقات اخیر با استفاده از قارچ، سلول های کشنده طبیعی افزایش پیدا می کنند و درنتیجه سیستم ایمنی بدن مقاوم تر می شود.

انار

یکی از دلایلی که انار به عنوان میوه ای فوق العاده یاد می شود، داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی آن است. انار بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی سازی رادیکال های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می تواند با بیماری های مختلف ازجمله آنفلوآنزا، مقابله کند.

اگر انار در دسترس شما نیست می توانید از آب انار بدون شکر استفاده کنید.

چای سبز

در چای سبز نوعی آنتی اکسیدان به نام «کاتچین» وجود دارد که می تواند سلول های ایمنی بدن را افزایش دهد و طبق تحقیقات انجام شده، این ماده حرکت انتشار ویروس را کند می کند.

از دیگر ترکیبات چای سبز، «ال تیانین» است. ]چای سبز طول عمر را افزایش می دهد.[

طبق تحقیقاتی که در هاروارد انجام شده، این ماده، مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.

زنجفیل

براساس پژوهشی که از سوی پژوهشگران دانشگاه «توباما» در ژاپن به عمل آمده است، ثابت شد که زنجفیل نقش مؤثری در پیشگیری از ابتلا به ویروس آنفلوآنزای نوع A دارد.

این پژوهش نشان داد که زنجفیل می تواند، دوره ابتدایی، ابتلا به ویروس A را به تأخیر بیندازد.

زنجفیل از جمله غذاهای گرم به شمار می رود که برای معالجه بسیاری از بیماریهای زمستان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.