شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

کیک توت فرنگی تازه


کیک توت فرنگی تازه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از کناره ها بیرون بزند.

تعداد: ۲۴ تکه

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

• مواد لازم

¾ پیمانه کره آب شده

¾ پیمانه کره بادام زمینی

یک پیمانه شکر قهوه ای

نصف پیمانه شکر درشت

دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چایخوری نمک

۲ عدد تخم مرغ

یک قاشق چایخوری وانیل

۲ ¼ پیمانه آردسفید

نصف پیمانه مربای توت فرنگی

۴ پیمانه توت فرنگی تازه دو نصف یا چهار قاچ شده

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از کناره ها بیرون بزند.

۲. در قابلمه کوچک، کره و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و شکرها، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید تا حل شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و آنها تا زمانی که مخلوط شوند هم بزنید. آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید.

۳. خمیر به دست آمده را داخل سینی فر پهن کنید. آن را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا سطح روی خمیر کاملا قهوه ای شود.

۴. اجازه دهید کیک خنک شود. پی از خنک شدن، مربا را روی سطح آن پهن کنید و تکه های توت فرنگی تازه را روی مربا بگذارید. آن را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال خنک کنید.