سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کباب قشقایی


کباب قشقایی

● مواد لازم (جهت ۵-۴ نفر ) :
▪ گوشت گوسفند: یک کیلو
▪ پیازچهار قاچ: یک عدد
▪ نان لواش: دوتا سه عدد
ر روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم

● طرز تهیه :
گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش …

مواد لازم (جهت ۵-۴ نفر ) :

گوشت گوسفند:

یک کیلو

پیازچهار قاچ:

یک عدد

نان لواش:

دوتا سه عدد

ر روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید.

این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد.