جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
زردچوبه
![زردچوبه](/web/imgs/16/22/k9eli1.jpeg)
زردچوبه یک ادویه قدیمی است. زردچوبه را در بنگال، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و هند غربی کشت می کنند. این ادویه در اصل یکی از ارزان ترین انواع ادویه است و گاهی به خاطر رنگش جایگزین زعفران که بسیار گران قیمت است، می شود. در بسیاری از زبان ها، زردچوبه را به نام «ریشه زرد» می خوانند.زردچوبه را می توان مدت ها در ظرف دربسته و به دور از نور خورشید نگهداری کرد.
در هند از این ماده برای رنگ دار شدن غذاهای شیرین استفاده می کنند. در مراکش نیز از زردچوبه هنگام پخت گوشت گوسفند و سبزیجات استفاده می شود.
زردچوبه برای گوارش مفید بوده و ماده ای ضدنفخ است. از روغن آن در مالزی به عنوان ماده ای ضدعفونی کننده استفاده می شود. گفته می شود ماده رنگی زردچوبه از عفونت های استافیلوکوکوسی جلوگیری می کند.
[نادر اقبال]
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران علیرضا زاکانی شهدای خدمت سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان محمدباقر قالیباف
سلامت سیل بازنشستگان هواشناسی سوادکوه قتل تهران قوه قضاییه سیلاب سازمان هواشناسی بارش باران محیط زیست
دولت سیزدهم هوش مصنوعی همستر کامبت قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان نهضت ملی مسکن دلار مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه دونالد ترامپ فلسطین جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه اوکراین حزب الله لبنان تحریم
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت کاهش وزن سرطان ریزش مو زوال عقل سلامت روده