دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
غذاها را درست انتخاب كنید
در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و منجمد بیشتر از میوه ها و سبزی هایی كه پخته شده یا كهنه باشند و یا به صورت كنسرو درآمده باشند دارای مواد ضداكسیدكننده هستند. برای مثال: در مورد انگور، انواع انگورهای قرمز تیره بیشتر از انگورهای سبز روشن مواد ضداكسید كننده دارند.
- كلم و گل كلم و بروكلی خام یا بخارپز بهتر از پخته آن با آب است.
- سیر خام مفیدتر از سیر پخته است.
- سبزی های تازه و منجمد و بخارپز از سبزی های كنسرو مفیدتر است.
- روغن زیتون كه با فشار سرد گرفته شده باشد بسیار مفید است.
- سبزی ها با رنگ سبز تیره بسیار سودمندند.
- مصرف گریپ فروت توسرخ نسبت به گریپ فروت زرد اولویت دارد.
- اگر میوه ها كاملاً خرد شوند بهتر از عصاره میوه هاست.
- آب میوه های منجمد بهتر از كنسرو آب میوه است.
- هرچه رنگ نارنجی كدو حلوایی و هویج تیره تر باشد، مفیدتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست