دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

غذاها را درست انتخاب كنید


در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و …

در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و منجمد بیشتر از میوه ها و سبزی هایی كه پخته شده یا كهنه باشند و یا به صورت كنسرو درآمده باشند دارای مواد ضداكسیدكننده هستند. برای مثال: در مورد انگور، انواع انگورهای قرمز تیره بیشتر از انگورهای سبز روشن مواد ضداكسید كننده دارند.

- كلم و گل كلم و بروكلی خام یا بخارپز بهتر از پخته آن با آب است.

- سیر خام مفیدتر از سیر پخته است.

- سبزی های تازه و منجمد و بخارپز از سبزی های كنسرو مفیدتر است.

- روغن زیتون كه با فشار سرد گرفته شده باشد بسیار مفید است.

- سبزی ها با رنگ سبز تیره بسیار سودمندند.

- مصرف گریپ فروت توسرخ نسبت به گریپ فروت زرد اولویت دارد.

- اگر میوه ها كاملاً خرد شوند بهتر از عصاره میوه هاست.

- آب میوه های منجمد بهتر از كنسرو آب میوه است.

- هرچه رنگ نارنجی كدو حلوایی و هویج تیره تر باشد، مفیدتر است.