پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پیشگیری از رفلاکس


پیشگیری از رفلاکس

بسیاری از افراد پس از افطار کردن دچار افزایش اسیدمعده، ناراحتی مری، احساس سنگینی و پری معده می شوند.

بسیاری از افراد پس از افطار کردن دچار افزایش اسیدمعده، ناراحتی مری، احساس سنگینی و پری معده می شوند. گاهی اسیدمعده به مری راه پیدا می کند و در صورت ماندن در مری، باعث احساس ناراحتی و بی قراری می شود و گاهی نیز باعث زخم معده می شود.به نقل از سایت «Ramazan»، می توان با رعایت چند نکته مانع از بروز این حالت ها شد.

از خوردن غذاهای خیلی داغ یا خیلی سرد، اسپایسی (پرادویه)، چرب، سرخ شده و سنگین وشیرینی جات بپرهیزید. مصرف قهوه را پایین بیاورید. اگر هم میل به مصرف قهوه دارید حداقل ۲ساعت پس از غذا خوردن قهوه بنوشید.

فاصله زمان خواب و مصرف غذا باید حداقل ۲ساعت باشد.

دراز کشیدن پس از غذا خوردن باعث برگشت اسید از معده به مری می شود. بهتر است پیاده روی کنید.

از مصرف بیش از حد خرما بپرهیزید زیرا برخی انواع خرما غنی از ساکاروز است که اسیدیته ایجاد می کند. بهتر است آب میوه خانگی و تازه مصرف شود.

سالاد مصرف کنید. بین افطار و سحری، در صورت احساس گرسنگی میوه را جایگزین شیرینی جات کنید.

به فاصله و پس از هر وعده غذایی آب مصرف کنید تا اسیدیته از مری خارج شود و تراکم اسید در معده نیز کاهش پیدا کند.

در خوردن عجله نکنید. آهسته بخورید و غذا را نیز خوب بجوید.