چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
طرز تهیه ی دسر سوفله موز
مواد اولیه :
شکر: ۵۰ گرم یا دو قاشق سوپخوری
تخممرغ: سه عدد
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
موز خردشده و خامه: از هر کدام ۲۵۰ گرم
ژلاتین: دو ورق
آب سرد: نصف پیمانه
پودر قند: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن میزنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیدههای تخممرغ را با پودر قند میزنیم تا کاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههای تخممرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بنماری حل میکنیم و به مخلوط زرده و خامه میافزاییم. سفیده تخممرغ را به مواد افزوده و هم میزنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه میکنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزیین میکنیم.
نکته:
به جای دو ورق ژلاتین میتوانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست