چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
کباب بلدرچین
گوشت بلدرچین : ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده : ۳ عدد
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بلدرچین دارای گوشت بسیار عالی ست که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.
بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را میکنیم قطعات سینه و ران را جدا میکنیم و استخوانهای سینه را میگیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده میکنیم و قطعات گوشت را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق میتوان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه میتوانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت
هواشناسی تهران قتل عربستان وزارت بهداشت سلامت قوه قضاییه حوادث سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده
قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو بازار خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس دلار حقوق بازنشستگان اقتصاد
کنسرت سینمای ایران سارا بهرامی تئاتر تلویزیون سینما علیرضا قربانی تخت جمشید رسانه ملی دفاع مقدس
ماهواره دانشگاه تهران دانش بنیان وزیر علوم
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه جنگ غزه فلسطین اسرائیل آمریکا روسیه دونالد ترامپ ترکیه فرانسه چین
استقلال فوتبال پرسپولیس یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ ایرانسل اپل نخبگان موبایل ربات فیبرنوری
قهوه کاهش وزن هندوانه افسردگی دیابت مو ورزش سرطان مغز