سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
آداب صحیح غذا خوردن را بدانید
![آداب صحیح غذا خوردن را بدانید](/web/imgs/16/96/l3dh11.jpeg)
ته مانده غذا در بشقاب: بهتر است غذا را به اندازه ای در بشقاب بکشید که تمام آن را استفاده کنید. ماندن غذا دربشقاب نه تنها بیاحترامی به میزبان به شمار می رود، بلکه به طور غیر مستقیم به او می گویید که غذای شما مطلوب و خوش طعم نبوده، ضمن اینکه شما با این عمل مرتکب اسراف می شوید. برکت را از زندگی خودتان کم می کنید.
تربچه: اگر تربچه به صورت درسته در سبزی بود، هنگام مصرف بهتر است آن را با کارد برش داده و استفاده کنید. گاز زدن به تربچه درسته، عمل مناسبی نیست.
میوه: میوههایی مثل خربزه، هندوانه، طالبی و امثال آنها را نباید یکجا در بشقاب به تکه های کوچک تقسیم و آماده خوردن کنید. بلکه پسندیدهتر است که هر بار فقط قسمتی از آن را با کمک کارد بریده و استفاده کنید
توت فرنگی: توت فرنگی را از دم آن گرفته و میل کنید. اگر دم آنها از قبل گرفته شده، باید از چنگال استفاده کنید.
گیلاس و آلبالو: در هنگام خوردن گیلاس یا آلبالو اگر موجود زندهای در آن مشاهده کردید، این موضوع را در میان جمع مطرح نکنید. چون شاید دیگران بدون توجه، تعدادی از آنها را خورده باشند.
قاشق بستنی: پس از خوردن بستنی لیوانی یا چوبی، باید توجه داشت که قاشق آن را برای جویدن و بازی استفاده نکنید.
نوشابه: به طور عادی برای استفاده از بطری آب یا نوشابه، باید قسمت پایین آن را بگیرید نه گلوی بطری را در ضمن اگر برای کسی آب یا نوشابه می ریزید، لیوان را با دست بلند نکنید، بلکه بطری را روی لیوان خم کنید.
سوپ یا آش: سوپ یا آش از جمله غذاهایی هستند که به جز بار اول دیگر نباید تعارف شود. همچنین هنگام سرو نباید بیشتر از یک ملاقه سوپ یا آش در بشقاب میهمان ریخته شود. مگر این که دوباره تقاضا کند به هر حال باید جای کافی در معده برای صرف غذای اصلی که درست شده، باقی بماند. در ضمن در مراسم رسمی یا غیررسمی سوپ یا آش و هر نوع غذای داغ دیگری را فوت نکنید. بهتر است کمی صبر کنید تا غذا سرد شود.
نحوه استفاده از کارد در سفره غذا: هرگز انگشت سبابه را روی تیغه کارد قرار ندهید و غذا را با کارد به دهان نبرید. نباید کارد را موقع صحبت کردن در دست گرفت و به حرکت درآورد.
برای صرف دسر بهتر است:
- کارد را در دست راست و چنگال را در دست چپ بگیرید.
- برای دسر از قاشق غذاخوری استفاده نکنید، بلکه قاشق دسر متفاوت و قاشق کوچکتری است که همیشه آن را در ظرف دسر یا کنار آن قرار می دهند.
چند نمونه از مواردی که باید روی میز غذا به آن توجه کنیم:
- نان را درکنار بشقاب غذاخوری یا در بشقاب کوچکی که برای این کار گذاشته شده قرار دهید و هر بار تکه خیلی کوچکی از آن را ببرید.
- اگر از کره برای مالیدن روی نان استفاده می کنید، با سرکارد تکهای کوچک در بشقابتان بگذارید و از آن استفاده کنید.
- اگر کارد یا چنگال از دستتان بر زمین افتاد، از میزبان تقاضای چنگال دیگری کنید. چون خم شدن شما در سر میز جلوه درستی ندارد.
- سر سفره با فرد کنار دستیتان مطالب کوتاه و مختصر را برای صحبت پیش بگیرید.
- بهتر است متکلم وحده نباشید به دیگران هم وقت صحبت بدهید.
- مطالب شاد و اشتهاآور را عنوان کنید.
- قبل و بعد از نوشیدن، با دستمال لب و دهانتان را پاک کنید.
- نوشیدنیتان را با یک جرعه سر نکشید.
- هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید.
- آرنج تان را قبل از پایان غذا روی میز نگذارید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران سازمان هواشناسی پلیس شورای شهر تهران علیرضا زاکانی تب دنگی سیاست اربعین پشه آئدس
قیمت خودرو خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان قیمت دلار واردات خودرو بازار خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات
سعید راد سینمای ایران سینما درگذشت دفاع مقدس عاشورا بازیگر فضای مجازی تلویزیون کربلا
دانشگاه فناوری دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی کامالا هریس جو بایدن غزه دونالد ترامپ فلسطین اسرائیل یمن آمریکا روسیه چین ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ همستر کامبت ایلان ماسک سامسونگ سرعت اینترنت شرکت های دانش بنیان مایکروسافت گوگل تلفن همراه
سرطان دیابت فشار خون آلزایمر چاقی رژیم غذایی بارداری ویتامین مغز استرس افسردگی