سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سس ایتالیائی


پیاز  :  ۲ فنجان
آب گوجه فرنگی  :  ۲ فنجان
سیر  :  ۳ عدد
آب گوشت  :  ۲ فنجان
برگ دهمست  :  ۱ عدد
برگ بو  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی  :  ۳ فنجان
فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
پیاز …

پیاز  :  ۲ فنجان

آب گوجه فرنگی  :  ۲ فنجان

سیر  :  ۳ عدد

آب گوشت  :  ۲ فنجان

برگ دهمست  :  ۱ عدد

برگ بو  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی  :  ۳ فنجان

فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

نمک  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید. در صورت لزوم مجدداً آب به آن اضافه کنید. سپس برگ بو را در آن ریخته تا ۱۵ دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.