جمعه, ۱۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 31 May, 2024
مجله ویستا
قلیا(آشپزخانه هندوستان)
مواد لازم:
گوشت با استخوان:
۵۰۰ گرم
عدس قرمز:
یک لیوان کوچک
کدو متوسط:
۳ عدد
گشنیز:
نصف استکان
زیره سبز:
نصف قاشق چایخوری
تمرهندی:
یک بسته
گوجه فرنگی رنده شده:
۴ عدد
پیاز:
یک عدد متوسط
سیر و زنجفیل:
هر کدام یک قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز:
به دلخواه
روغن:
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت میبریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش میریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه میپزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشتکوب یا همزن برقی له میکنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه میکنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ میزنیم و در صافی، صاف میکنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت میدهیم و بعد داخل قلیا میریزیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علی لاریجانی ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مجلس دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ریاست جمهوری مجلس سید ابراهیم رئیسی دولت
هواشناسی خودرو تصادف مشهد زلزله وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی قتل پلیس سلامت قوه قضاییه
مسکن دلار تورم قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات بانک مرکزی ایران خودرو بورس
تلویزیون حامیم سینما سینمای ایران سریال بازیگر شهید رسانه ملی صدا و سیما
فلسطین رژیم صهیونیستی سازمان ملل جنگ غزه آمریکا چین روسیه نوار غزه حماس اوکراین حمله به رفح اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل اینترنت سامسونگ ژاپن ماهواره تبلیغات تلگرام ناسا
رژیم غذایی سرطان دیابت بیماری سازمان غذا و دارو استرس تغییر رنگ چشم