شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
خورش بادنجان
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
گوشت ماهیچه یا مغز ران=نیم کیلو
(و یا گوشت با استخوان) ۷۵۰گرم
بادنجان متوسط قلمی=۸ تا ۱۰ عدد
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق سوپخوری
آبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن=به مقداری که بادنجان ها سرخ شود
نمک و فلفل=به قدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با پیاز و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد،بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده ایم داخل گوشت می ریزیم و کمی آبلیمو می زنیم. باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد. پوست بادنجانها را می کنیم و میان آنها را چاک می دهیم و کمی نمک به بادنجانها می زنیم و می گذاریم مدت کمی بماند آنها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم به حدی که بادنجانها طلایی شود و مغز بادنجانها کاملا بپزد،بعد بادنجانها را روی گوشت می چینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدی که بادنجانها زیاد له نشود و درسته بماند. ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس فضای مجازی هلال احمر ترافیک سیل شهرداری تهران بارش باران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
چین قیمت خودرو بانک مرکزی گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت قیمت دلار مالیات پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ
سازمان غذا و دارو توت فرنگی روغن زیتون هندوانه آسم