چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
آشپزی ایمن در مایکروفر
امروز مایکروفرها نقش مهمی در تهیه غذا، خصوصاً گرم کردن آن دارند.
تنها مشکل استفاده از مایکروفرها این است که ممکن است غذا را به صورت غیریکنواخت گرم کنند که در نتیجه برخی از نقاط غذا سرد باقی مانده و محل مناسبی برای جان بدر بردن باکتری های مضر می شوند. به همین دلیل رعایت برخی نکات برای جلوگیری از این مشکلات ضروری است.
همواره غذا را به صورت یکنواخت در ظرف بچینید، در آن را گذاشته و در صورت نیاز کمی آب به آن بیفزایید.
بخار ایجاد شده بر اثر گرم کردن غذا، به از بین رفتن باکتری های مضر کمک می کند.
قطعات بزرگ گوشت را با قدرت زیاد نپزید بلکه آنها را برای مدت زمان بیشتری با قدرت متوسط، در مایکروفر قرار دهید. با این کار امکان پخت قسمت های میانی گوشت، بدون پخته شدن بیش از حد قسمت خارجی آن فراهم می آید.
هنگام پخت و یا گرم شدن چند بار آن را هم بزنید تا نقطه سردی در آن باقی نمانده و غذا یکنواخت پخته شود.
ندا افرا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی آیت الله رئیسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما جشنواره کن تلویزیون ازدواج داریوش ارجمند آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه جنگ غزه ترکیه فلسطین آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال وزارت ورزش و جوانان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز کاهش وزن خواب رژیم غذایی آلزایمر طول عمر افسردگی مغز انسان سلامت روان