چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

زنجبیل خوشبوکننده دهان


زنجبیل خوشبوکننده دهان

زنجبیل گیاهی است که از چین به هند، جنوب شرق آسیا، آفریقای غربی و کرائیب گسترش پیدا کرده است.
این گیاه که به عنوان ادویه مصرف می شود، ترکیبات غذایی زیادی دارد که عبارت است از: …

زنجبیل گیاهی است که از چین به هند، جنوب شرق آسیا، آفریقای غربی و کرائیب گسترش پیدا کرده است.

این گیاه که به عنوان ادویه مصرف می شود، ترکیبات غذایی زیادی دارد که عبارت است از:

ـ کلسیم، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، آهن، منگنز، منیزیم، پروتئین، پتاسیم، سلنیم و سدیم و ویتامین های E، C و B۶

خواص زنجبیل:

۱) زنجبیل تاثیر ماده مضری را که سبب التهاب رگ های خون در مغز و میگرن می شود، کاهش می شود.

۲) حالت تهوع در زنان باردار را رفع می کند.

۳) خاصیت ضد التهابی آن از درد آرتریت روماتوئید می کاهد.

۴) با ایجاد گرما در مجرای فوقانی تنفسی در درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا موثر است.

۵)گرفتگی عضلانی را از بین می برد.

۶) زنجبیل چسبندگی پلاکت های خون را کاهش می دهد.

۷) ماده موجود در آن به نام «Cineole» باعث تقویت روحیه می شود و از استرس می کاهد.

۸) علاوه بر مفیدبودن برای هضم غذا، دهان را نیز خوش بو می کند.

۹) دردهای قاعدگی را کاهش می دهد.

۱۰) برای درمان اسهال نیز موثر است.